De Kriemelkuil

Plattegrond van De Kriemelkuil

Drieërweg 100, 3852 MB  Ermelo


Onze bungalow is nr. 421 en ligt direct aan de bosrand.

De Kriemelkuil is een kleinschalig bungalowpark met zo'n 40 bungalows op grote percelen. Het is gelegen midden in het bos, langs de Drieërweg, net buiten Ermelo.


Het park is aangelegd op een voormalig landgoed. Dat is nog te zien aan de statige hoge beuken en de rododendronstruiken. De Kriemelkuil is een oase van rust, ruimte en heel veel groen.


De meeste bungalows worden niet verhuurd, wij hebben er voor gekozen om dat wel te doen, zodat anderen ook kunnen genieten van dit prachtige park.


Bij de uitgang is een parkeerplaats voor gasten en bij ons vakantiehuis is een parkeerplek voor 1 auto.


Op het park is een klein speeltuintje. Voor kinderen is er op 5 - 10 minuten loopafstand een grote speelweide in het bos met schommels, een kabelbaan en andere speeltoestellen.

De omgeving

Om te genieten van de omgeving hoef je alleen het huis uit te stappen. Je gaat naast de tuin het paadje op en je kunt kilometers ongestoord wandelen en fietsen door de uitgestrekte bossen, over de Ermelose heide, langs Boshuis Drie of het Solse Gat. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Voor wie op een zonnige dag liever een dagje strand doet, ligt het Veluwemeer te wachten. Strand Horst ligt op 8,5 km.

Er zijn in de directe omgeving twee subtropische zwembaden: in Erlmelo Caluna (op 3 km afstand) en in Putten Bosbad Putten (op 4,5 km afstand).

Interessant in de regio zijn o.a. de Hoge Veluwe met het Rijksmuseum Kröller Müller in Otterlo en Paleis ´t Loo in Apldoorn. Ook zijn de Apenheul en Familiepretpark Koningin Julianatoren in Apeldoorn en het Dolfinarium in Harderwijk de moeite waard.Erg leuk is ook de stoomtrein die van Apeldoorn naar Dieren rijdt, of de korenmolen ‘De Hoop’ in Garderen, of …